Project; Salcombe Court.

Location; Cliff Road, Salcombe, Devon.

Client; Owner.

Contract; Circa £1.5m.

Duration; 18 months.

Project Description;

Salcombe Court is a magnificent period house which was unfortunately fire damaged. Classic Builders were on site for 18 months where the building was demolished and re-built from existing foundations costing circa £1.5m.

The court was divided many years ago and The Penthouse occupies the first and second floors, but is totally independent of the ground floor flat, having a private access to its own front door. The main reception rooms, master bedroom and two further bedrooms are on the lower floor, while the upper floor has three further bedrooms and two shower rooms and provides wonderful private space.

Due to the location, we were required to operate a crane throughout the project to help to move site materials to the property safely and effectively.

The property at Cliff Road, benefits from breathtaking views over the Salcombe Estuary.

Share This